Pentru prima dată la plaja Cap Midia Năvodari

V-am prezentat până acum o plajă din Constanța și una din Mamaia.

A venit rândul uneia din Năvodari, Cap Midia. Joia trecută a fost pentru prima dată când am ajuns și eu aici. Dacă nu era GPS-ul, nu mă descurcam 🙂 Pe drumul ce leagă Năvodari de Corbu trebuie să o luați la un moment dat la stânga. Dacă vreți, să mergeți, cel mai ușor alegeți destinația „Plaja Cap Midia” sau „Nomad Beach” și când dați de o barieră, aproape de mare, faceți stânga, și acolo e o parcare destul de mare și o terasă.

Am înțeleg că până acum ceva ani nu era nimic amenajat. Acum aproape toată plaja e plină de șezlonguri și baldachine (mai ales partea de la apă).

Prețul unui baldachin simplu este 100 lei, baldachin cu 2 șezlonguri 200 lei, șezlong 35 lei.

Sunt și vreo două beach baruri, n-am apucat să văd prețuri. Era aproape ora 18 când am ajuns pe plajă, am intrat direct în apă, și până am ieșit, după o oră și ceva, închiseseră deja 🙂

Plaja nu era foarte aglomerată, dar asta probabil și din cauză că era în timpul săptămânii, și spre seară.

Sunt amenajate cabine de schimb și toalete.

Nisipul este forte foarte fin, dar are și scoici și melci mari prin el.

Intrarea în apă este lină, cam cum era înainte în Mamaia.

Dacă preferați plajă fără șezlonguri, cum vă uitați la mare, luați-o la stânga. Ajungeți pe un dig care desparte un mic lac (partea stângă) de mare (dreapta). Pe marginea lacului am văzut lume campată. După vreo 300 m ajungeți la plajă. Dacă mergeți mai departe, ajungeți la Corbu (pe hartă pare că se poate, nu știu dacă nu e vreun obstacol pe drum, nu am fost).

Ca o concluzie, plaja mi-a plăcut, dar nu aș mai bate drumul din Constanța până acolo special pentru ea.

Nu mi-a plăcut că erau foarte multe șezlonguri și zonă restrânsă destinată cearceafurilor (în spatele șezlongurilor sau mult în lateral).

Dacă sunteți cazați prin Năvodari, poate fi o opțiune bună, mai ales dacă aveți și copii ceva mai mici.

Personal, dintre cele 3 plaje, cea de la Cazinou Mamaia mi-a plăcut cel mai mult. Nu-s șezlonguri, e liberă, liniște… Dar depinde ce caută fiecare 🙂

fashiondays.ro

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *